Financieel voordeel van het begin tot het eind

Heerlijk wonen met goede hypotheek

Een huis kopen, of je dat nu alleen doet of samen, is een belangrijke beslissing. Lekker wonen heeft grote invloed op jouw levensgeluk. Geen zorgen over je hypotheeklasten is hierbij van groot belang. Je zit er immers lang aan vast!

Als hypotheekadviseur en finacieel planners kunnen wij samen met jou de haalbaarheid en betaalbaarheid van jouw woonwensen in kaart brengen. We kunnen je adviseren over welke hypotheek het beste bij jouw situatie past, waarbij je een helder beeld krijgt van het financiële plaatje van het begin tot het einde van je hypotheek.

Wij hebben ruime ervaring in hypotheekadvies voor mensen in lastige situaties waarbij het verkrijgen van een hypotheek niet direct vanzelfsprekend is. We zien het als een extra uitdaging om juist in die gevallen de mogelijkheden te vinden die er wèl zijn.

Ook advies voor bestaande hypotheken!

In deze tijd, met telkens nieuwe wetgeving, loont het vaak om je huidige hypotheek tegen het licht te houden. Het is onze kracht om gunstige fiscale voorwaarden van je huidige hypotheek zoveel mogelijk te behouden, waardoor het financiële voordeel substantieel kan zijn. We leggen jouw kansen en mogelijkheden bloot en geven aan waar je ze kunt verzilveren.

Regel het

Neem gerust telefonisch contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Je kunt ook een bericht sturen via het formulier of direct mailen naar info@despitskuiper.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier

CFD De Spits Kuiper FP
J.C. de Rijpstraat 20
2315 WE LEIDEN
071 514 0447
info@despitskuiper.nl

AFM 12003963
KvK 81372469